Menu

Revista Excursionisme

Com col·laborar Subscripció a la revista
Segueix-nos a:
Periodicitat trimestral (4 números a l'any). Coberta en color i 44 pàgines interiors en format A4 i a tot color. Disseny professional, actual i innovador. Pel que fa als continguts, s'intenten abraçar tots els camps i disciplines de l'excursionisme, oferint eines i recomanacions per a una pràctica segura d'aquest esport, sense oblidar, però, el vessant més cultural que sempre ha distingit l'excursionisme català i particularment la UEC.
Per anunciar-se Advertència legal
© Revista Excursionisme team 2024
Equip de redacció Hemeroteca Digital Seccions Ressenyes Concursionisme Foto Excursionisme Índex revista
Tot plegat, amb un enfocament periodístic, que intenta donar atractiu i rigor als textos. La revista Excursionisme és membre de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Edició de 2.400 exemplars. Distribució comercial de la revista arreu de Catalunya. Enviament de la revista a tots els socis de la UEC i subscripció oberta al públic en general, a les biblioteques i a altres centres excursionistes.
Unió Excursionista de Catalunya
Excursionisme Equip de redacció Hemeroteca Digital Seccions Ressenyes Concursionisme Foto Excursionisme Índex revista Equip de redacció Hemeroteca Digital Seccions Ressenyes Concursionisme Foto Excursionisme Índex revista
© Revista Excursionisme team 2024
Inici Novetats Revista Hemeroteca digital Concursionisme Ressenyes Foto excursionisme Calendari Llibres Contacte

Revista Excursionisme

Periodicitat trimestral (4 números a l'any). Coberta en color i 44 pàgines interiors en format A4 i a tot color. Disseny professional, actual i innovador. Pel que fa als continguts, s'intenten abraçar tots els camps i disciplines de l'excursionisme, oferint eines i recomanacions per a una pràctica segura d'aquest esport, sense oblidar, però, el vessant més cultural que sempre ha distingit l'excursionisme català i particularment la UEC. Tot plegat, amb un enfocament periodístic, que intenta donar atractiu i rigor als textos. La revista Excursionisme és membre de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Edició de 2.400 exemplars. Distribució comercial de la revista arreu de Catalunya. Enviament de la revista a tots els socis de la UEC i subscripció oberta al públic en general, a les biblioteques i a altres centres excursionistes.
Com col·laborar amb nosaltres Subscripció a la revista Per anunciar-se Advertència legal
Segueix-nos a:
Equip de redacció Hemeroteca Digital Seccions Ressenyes Concursionisme Foto Excursionisme Índex revista
Unió Excursionista de Catalunya
Excursionisme Revista